Oppdatering av retningslinjene for finansielle produkter og tjenester (februar 2023)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I mars 2023 oppdaterer Google retningslinjene for finansielle produkter og tjenester for å tydeliggjøre omfanget av retningslinjene og kravene som stilles til annonsering for komplekse og spekulative finansielle produkter.

Fra og med 10. mars 2023 kan annonsører som vil markedsføre kryptovalutabørser i De forente arabiske emirater, annonsere for disse produktene og tjenestene, såfremt annonsørene innfrir kravene nedenfor og er sertifisert av Google.

De forente arabiske emirater (kryptovalutabørser)

Google tillater at annonser for kryptovalutabørser er målrettet mot De forente arabiske emirater, hvis annonsøren enten (a) har lisens utstedt av Financial Services Regulatory Authority (FSRA) til å drive en multilateral handelsfasilitet eller (b) har lisens utstedt av Virtual Asset Regulatory Authority (VARA).

Vi forventer at alle annonsører overholder lovgivningen i alle områdene de målretter annonser mot. Disse retningslinjene er globale og gjelder for alle kontoer der slike finansielle produkter markedsføres. Du finner mer informasjon i artikkelen Om sertifisering i forbindelse med finansielle produkter som er underlagt begrensninger.

Brudd på disse retningslinjene fører ikke til at den aktuelle kontoen sperres umiddelbart. Vi utsteder en advarsel minst 7 dager før vi sperrer kontoer.

(Lagt ut i februar 2023)