Oppdatering av retningslinjene om offentlige dokumenter og tjenester (januar 2023)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I slutten av mars 2023 oppdaterer vi Google Ads-retningslinjene om offentlige dokumenter og tjenester på følgende måter:

• Retningslinjene endres til en uttømmende liste som bare inneholder berørte kategorier.
  • Vi kommer til å ta med regionspesifikke ekskluderinger av kategorier.
  • Offentlig utstedt bedriftsidentifikasjon blir omfattet av retningslinjene.
  • Vi kommer til å tillate offentlig autoriserte leverandører og fjerner kravet om at leverandøren må være en «utpekt leverandør».

Vi begynner å håndheve de oppdaterte retningslinjene 31. mars 2023, med en påfølgende gradvis opptrapping over ca. 6 uker.

Ettersom de oppdaterte retningslinjene inneholder en uttømmende liste over berørte kategorier, har vi lagt inn en link til de fullstendig reviderte retningslinjene i stedet for å ta med alle oppdateringene i denne endringsloggen.

De nåværende retningslinjene om offentlige dokumenter og tjenester inneholder en liste over profesjonelle tjenester som ikke er begrenset av retningslinjene. Denne listen er ikke tatt med i de nye retningslinjene fordi de i stedet inneholder en uttømmende liste over alle berørte dokumenter og tjenester. Hvis et dokument eller en tjeneste ikke er nevnt i retningslinjene, så er ikke dokumentet eller tjenesten berørt av disse retningslinjene.

Brudd på disse retningslinjene fører ikke til at den aktuelle kontoen sperres umiddelbart. Vi utsteder en advarsel minst 7 dager før vi sperrer kontoer.

Gå gjennom denne oppdateringen av retningslinjene for å finne ut om noen av annonsene dine omfattes av dem, og fjern i så fall de aktuelle annonsene før 31. mars 2023.

(Lagt ut 31. januar 2023)