Update van het Beleid voor overheidsdocumenten en officiële services (januari 2023)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In maart 2023 wordt het Google Ads-beleid voor overheidsdocumenten en officiële services op de volgende manieren geüpdatet:

• We gaan over naar een volledige lijst met alleen categorieën die onder het beleid vallen.
  • We vermelden ook regiospecifieke uitsluitingen van categorieën.
  • We nemen door de overheid verstrekte bedrijfsidentificatie op in het toepassingsgebied van het beleid.
  • We staan door de overheid geautoriseerde aanbieders toe en schrappen de vereiste voor 'gedelegeerde aanbieders'.

We beginnen met de handhaving van deze beleidsupdate op 31 maart 2023, waarbij de volledige handhaving in de eerste 6 weken wordt opgeschaald.

Aangezien het geüpdatete beleid voorziet in een volledige lijst met categorieën die binnen het toepassingsgebied vallen, verstrekken we een link naar het volledig herziene beleid in plaats van deze in zijn geheel op te nemen in dit wijzigingslogboek.

Ons huidige Beleid voor overheidsdocumenten en -services bevat een lijst met zakelijke dienstverlening die niet wordt beperkt door dit beleid. Deze lijst wordt niet herhaald in het nieuwe beleid, aangezien het nieuwe beleid een volledige lijst bevat met documenten en services die binnen het toepassingsgebied vallen. Als een document of service niet in het beleid is vermeld, valt het niet binnen het toepassingsgebied.

Schendingen van dit beleid leiden niet tot onmiddellijke opschorting van het account zonder voorafgaande waarschuwing. We sturen u ten minste 7 dagen vóór de accountopschorting een waarschuwing.

Neem deze beleidsupdate door om na te gaan of uw advertenties aan het beleid voldoen. Zo niet, verwijder ze dan vóór 31 maart 2023.

(Gepost op 31 januari 2023)