Actualització de la política de documents governamentals i serveis oficials (gener de 2023)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

A finals de març de 2023, la política de documents governamentals i serveis oficials de Google Ads s'actualitzarà de les maneres següents:

• Aplicarem la política només a una llista exhaustiva de categories que entraran en el seu àmbit d'aplicació.
  • Hi inclourem exclusions de categories específiques de regió.
  • Inclourem en l'àmbit de la política les identificacions d'empresa emeses pel govern.
  • Permetrem els proveïdors autoritzats pel govern i el requisit per a "proveïdors delegats" quedarà obsolet.

Començarem a aplicar l'actualització de la política el 31 de març de 2023 i l'aplicació s'intensificarà durant un període aproximat de 6 setmanes fins a completar-se.

Com que la política actualitzada inclou una llista exhaustiva de les categories que entraran en el seu àmbit d'aplicació, proporcionem un enllaç a la política totalment revisada en comptes d'incloure la llista en aquest registre de canvis.

La nostra política actual de documents i serveis governamentals inclou una llista de serveis professionals que no estan restringits per la política. Aquesta llista no es duplica a la nova política perquè ja s'hi proporciona una llista exhaustiva dels documents i serveis que entren en el seu àmbit d'aplicació. Si un document o un servei no s'esmenten a la política, vol dir que no entren en el seu àmbit d'aplicació.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense avís previ. S'emetrà un advertiment com a mínim 7 dies abans de la suspensió del compte.

Reviseu aquesta actualització de la política per determinar si algun dels vostres anuncis entra en el seu àmbit d'aplicació i, si és així, traieu-lo abans del 31 de març de 2022.

Publicat el 31 de gener de 2023.