Om kontosuspendering som følge af overtrædelse af politikken vedrørende Display & Video 360

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Som angivet i vores vilkår og betingelser for annoncering forbeholder Google sig retten til at afvise annoncer eller suspendere annoncekonti, når det skønnes nødvendigt. Vi tager juridiske krav og brugernes sikkerhed meget alvorligt, og annoncørhandlinger, der udgør en risiko for brugerne, Google eller vores partnere, kan derfor medføre suspendering af såvel Display & Video 360-annoncørkonti som Display & Video 360-partnerkonti. Det er altafgørende for os at opretholde et sundt og bæredygtigt økosystem for digital annoncering, hvor beskyttelsen af brugerne er helt central.

Vi bruger en kombination af automatisk og manuel evaluering for at registrere og fjerne annoncer, som overtræder vores politikker og har en skadelig indvirkning på brugerne og hele Google Ads-økosystemet. De teknologier, vi benytter i forbindelse med håndhævelsen af politikkerne, er muligvis baseret på algoritmer og maskinlæring med udgangspunkt i menneskelige kontrollanters afgørelser i bestræbelserne på at beskytte brugerne og opretholde sikkerheden på vores annonceplatforme. Indhold, der overtræder vores politikker, bliver enten fjernet vha. vores automatiske modeller eller (hvis der er behov for en grundigere gennemgang) rapporteret med henblik på yderligere gennemgang, som udføres af specialister og analytikere, der foretager indholdsrelaterede evalueringer, som muligvis ikke kan udføres alene vha. algoritmer, f.eks. hvis der forudsættes indsigt i annoncekonteksten. Resultaterne af disse manuelle gennemgange bruges derefter som hjælp til at generere data, der kan gøre vores maskinlæringsmodeller endnu bedre.

Derfor suspenderer vi konti

Programpolitikkerne for platforme, Google Ads-politikkerne samt Vilkår og betingelser er med til at skabe en sikker og positiv oplevelse for brugere, annoncører og udgivere, og Display & Video 360-annoncørkonti og -partnerkonti bliver muligvis suspenderet, hvis vi konstaterer overtrædelser af vores politikker eller Vilkår og betingelser.

Hvis vi konstaterer, at en annoncør har gjort sig skyldig i en grov politikovertrædelse (som defineret nedenfor), bliver annoncørkontoen suspenderet omgående uden varsel, og suspenderingen opretholdes, indtil annoncøren har fået medhold i en eventuel appel. På grundlag af undersøgelser og erfaringsbaserede slutninger suspenderer vi muligvis også andre annoncørers konto.

Hvad er en grov overtrædelse?

En grov overtrædelse af politikkerne er en overtrædelse, der er så alvorlig, at den er ulovlig eller udgør en betydelig risiko for brugerne eller vores økosystem for digital annoncering. Grove overtrædelser skyldes ofte, at annoncørens generelle forretningsmæssige aktivitet er i strid med Display & Video 360-politikkerne, eller at en overtrædelse er så alvorlig, at vi ikke kan risikere at udsætte brugerne for konsekvenserne af den. Grove overtrædelser medfører omgående annoncørsuspendering, men det er en forholdsregel, vi kun træffer, hvis det er den eneste effektive metode til at forhindre ulovlig aktivitet og/eller væsentlig skade for brugerne.

Hvilke politikovertrædelser anses for at være grove?

Hvordan registreres politikovertrædelser i Display & Video 360?

Vi anvender både automatisk og menneskelig evaluering til at registrere overtrædelser af Googles politikker. Vi gennemgår oplysninger fra en række forskellige kilder, heriblandt dine annoncer, dine konti og dit indhold, brugerklager, forbrugeranmeldelser samt advarsler og afgørelser fra myndighederne.

Hvad sker der, hvis der registreres en grov overtrædelse?

Hvis vi registrerer en grov overtrædelse, bliver annoncørens Display & Video 360-konto suspenderet omgående uden varsel, og annoncøren får ikke lov til at annoncere via os igen, medmindre annoncøren får medhold i en appel.

Hvordan bliver en konto underrettet om en suspendering?

En annoncør, hvis konto bliver suspenderet, får en notifikation på kontoen med angivelse af alle de politikker, som lægges til grund for suspenderingen af annoncøren.

Kan en kontosuspendering appelleres?

Ja. Hvis du mener, at der er tale om en fejl, og at du ikke har overtrådt vores politikker, kan du indsende en appel. Både partnere og annoncører har mulighed for at indsende en appel. Når vi har gennemgået din appel, sender vi dig vores afgørelse via mail. Hvis appellen bliver afvist, kan du vælge at indsende en ny appel via en anden formular. Vi genåbner kun konti, hvis det virkelig er berettiget (f.eks. hvis vi har begået en fejl), så det er vigtigt, at din forklaring er fyldestgørende, præcis og ærlig.

Kan en annoncør få adgang til sine suspenderede konti?

Suspenderede konti kan ikke køre annoncer. Annoncører har dog stadig adgang til deres suspenderede konti og eventuelle tilknyttede rapporter.

Kan en partnerkonto blive suspenderet som følge af grove politikovertrædelser?

Ja. En hel partnerkonto bliver suspenderet, hvis de annoncører, der er tilknyttet kontoen, har gjort sig skyldige i gentagne eller uforholdsmæssigt mange grove politikovertrædelser. Hvis en hel partnerkonto bliver suspenderet, får partneren en notifikation på kontoen, og partneren har ligeledes mulighed for at indsende en appel.