Update van het beleid voor politieke content (oktober 2022)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Op 26 oktober 2022 heeft Google het gedeelte Verkiezingsadvertenties in Brazilië van het Beleid voor politieke content geüpdatet.

Adverteerders moeten voldoen aan de toepasselijke lokale wetgeving voor verkiezingen, waaronder de vereiste onderbreking van advertenties tijdens pre-electorale stilteperioden. Google onderbreekt Braziliaanse verkiezingsadvertenties, zoals bepaald door ons beleid, zodat ze tijdens deze stilteperioden niet worden getoond in Brazilië.

(Gepost in oktober 2022)