Bedrijfsinformatie (oktober 2022)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Op 14 oktober 2022 wordt een nieuw beleid voor bedrijfsinformatie voor Google Ads gelanceerd. Met dit nieuwe beleid voor bedrijfsinformatie kunnen adverteerders hun bestaande tekstadvertenties aanvullen met bedrijfscomponenten, zoals de naam en het logo van hun bedrijf. Bekijk hier meer informatie over bedrijfsinformatie. In oktober beginnen we met de handhaving van deze beleidsupdate. Na ongeveer 4 weken wordt deze helemaal gehandhaafd.

Schendingen van dit beleid kunnen ertoe leiden dat de bedrijfsinformatie van een adverteerder niet wordt getoond. We kunnen de weergave van bedrijfsinformatie zonder melding stopzetten.

(Gepost in oktober 2022)