Onaanvaardbaar bedrijfsbeleid

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid inzake onaanvaardbaar bedrijfsbeleid wordt rond midden mei gewijzigd. We vereenvoudigen ons beleid inzake onaanvaardbaar bedrijfsbeleid en illegale producten en services. Daarnaast wijzigen we de naam van het beleid in 'Illegale producten en services' om nauwkeuriger te beschrijven wat we afdwingen met het beleid. De wijziging geldt voor alle landen. We hebben deze beslissing genomen om ons beleid te stroomlijnen en gedeelten van het beleid te verduidelijken voor onze gebruikers en adverteerders. Nadat de updates van kracht zijn geworden, wordt de beleidsbeschrijving bijgewerkt om deze wijzigingen te weerspiegelen.
(Gepubliceerd op 3 mei 2011)