Pràctiques empresarials inacceptables

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre pràctiques empresarials inacceptables es modificarà a mitjans de maig. Simplificarem les nostres polítiques de pràctiques empresarials inacceptables i productes i serveis il·legals. També canviarem el nom de la política "Productes i serveis il·legals" per descriure de manera més precisa què fem complir a la política. El canvi afectarà tots els països. Hem pres aquesta decisió per simplificar les nostres polítiques i aclarir les àrees de les polítiques per als nostres usuaris i anunciants. Un cop les actualitzacions siguin efectives, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquests canvis.
(Publicat el 3 de maig de 2011)