Actualització de la política de contingut polític (setembre de 2022)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

L'1 de setembre de 2022, Google actualitzarà la secció d'anuncis electorals del Brasil de la política de contingut polític.

Actualment, els anuncis electorals del Brasil són els que fan referència a qualsevol de les entitats o càrrecs següents:

• Federals: un partit polític, un càrrec electiu actual o un candidat a president, a vicepresident, al Senat Federal o a la Cambra dels Diputats.

A partir del setembre de 2022, els anuncis electorals del Brasil inclouran els anuncis que facin referència a qualsevol de les entitats o càrrecs següents:

• Federals: un partit polític, una coalició, una federació, un càrrec electiu actual o un candidat a president, a vicepresident, al Senat Federal o a la Cambra dels Diputats.
  • Estatals: un partit polític, una coalició, una federació, un càrrec electiu actual o un candidat a governador, a vicegovernador, a les Assemblees Legislatives de l'Estat o a la Cambra Legislativa del Districte Federal.

Google ha de verificar tots els anunciants que vulguin publicar anuncis electorals del Brasil. La verificació per publicar anuncis electorals del Brasil està disponible des del 29 de juliol de 2021. Per publicar anuncis electorals del Brasil en aquest país, els anunciants han de completar la verificació d'anuncis electorals del Brasil. Per publicar anuncis electorals del Brasil fora d'aquest país, els anunciants han de completar la verificació d'anuncis electorals o d'identitat de l'anunciant corresponent a la regió on estan ubicats. Si els anunciants ja s'han verificat, no cal que facin res més.

(Publicat l'agost de 2022)