Opdatering af politikken vedrørende destinationsrelaterede krav (august 2022)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I oktober 2022 opdateres politikken vedrørende destinationsrelaterede krav, så den omfatter en ny politik, hvori der stilles krav om, at annonceoplevelser på destinationer skal leve op til Coalition for Better Ads' Better Ads Standards. Ejeren og/eller administratoren af destinationer, som indeholder annonceoplevelser, der ikke lever op til Better Ads Standards, bliver informeret via rapporten Annonceoplevelse, og annoncer, der fører brugerne videre til sådanne destinationer, bliver afvist.

Vi begynder at håndhæve den opdaterede politik i oktober 2022.

(Opslået i august 2022)