Update van het verificatieprogramma voor adverteerders (mei 2022)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Op 16 mei 2022 updatet Google het verificatieprogramma voor adverteerders met de toevoeging van 15 nieuwe regio's aan ons verificatieprogramma. Google vraagt adverteerders die zijn geregistreerd in de Ålandeilanden, Caribisch Nederland, Curaçao, Falklandeilanden (Islas Malvinas), Frans-Guyana, Guadeloupe, Guernsey, Martinique, Norfolk, Palestina, Réunion, Sint-Bartholomeus, Sint-Maarten, Oost-Timor en West-Sahara om de identiteitsverificatie voor adverteerders te doorlopen als onderdeel van de gefaseerde uitrol. Het beleid voor adverteerdersverificatie bevat voorbeeldcriteria van adverteerders die prioriteit kunnen krijgen.

(Gepost: mei 2022)