Actualitzacions de la política de productes i serveis financers (juliol de 2022)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El juliol de 2022, Google actualitzarà la política de productes i serveis financers a fi d'aclarir-ne l'abast i els requisits per a la publicitat d'empreses i de serveis relacionats amb les criptomonedes.

A partir del 7 de juliol de 2022, els anunciants que ofereixin carteres i plataformes de canvi de criptomonedes orientades a Alemanya, Corea del Sud, les Filipines i França podran anunciar aquests productes i serveis si compleixen els requisits següents i tenen la certificació de Google. Els anunciants que ofereixin plataformes de canvi de criptomonedes orientades als Emirats Àrabs Units, a Hong Kong i a Tailàndia també podran anunciar aquests productes i serveis si compleixen els requisits següents i tenen la certificació de Google. Per obtenir la certificació de Google, cal que els anunciants compleixin els requisits següents, en funció del país objectiu:

França (carteres i plataformes de canvi de criptomonedes)

• Els anunciants han d'estar registrats com a proveïdors de serveis de recursos digitals (DASP) a l'Autoritat dels Mercats Financers de França (Autorité des Marchés Financiers, AMF). A més, han de complir la resta de requisits legals locals.

Alemanya (carteres i plataformes de canvi de criptomonedes)

• Els anunciants han de tenir una llicència de l'Autoritat Federal de Supervisió Financera d'Alemanya (Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht, BaFin) adequada a les activitats anunciades, per exemple, una llicència de serveis financers de corredoria, una llicència de sistema multilateral de comerç o una llicència comercial de custòdia de criptomonedes. A més, han de complir la resta de requisits legals locals.

Filipines (carteres i plataformes de canvi de criptomonedes)

• Els anunciants han d'obtenir un certificat d'autoritat com a empresa de serveis monetaris expedit pel Banc Central de les Filipines (BSP). A més, han de complir la resta de requisits legals locals.

Corea del Sud (carteres i plataformes de canvi de criptomonedes)

• Els anunciants han d'haver presentat un informe de proveïdors de serveis de recursos virtuals (VASP) al Comissionat de la Unitat d'Intel·ligència Financera de Corea del Sud (KoFIU). A més, han de complir la resta de requisits legals locals.

Emirats Àrabs Units (plataformes de canvi de criptomonedes)

• Els anunciants han de tenir una llicència de l'Autoritat Reguladora de Serveis Financers dels Emirats Àrabs Units (FSRA) per poder gestionar un sistema multilateral de comerç. A més, han de complir la resta de requisits legals locals.

Hong Kong (plataformes de canvi de criptomonedes)

• Els anunciants han de donar-se d'alta al règim de llicències i obtenir una llicència de tipus 1 (negociació de valors) i una de tipus 7 (prestació de serveis de comerç automatitzat) expedides per la Comissió de Valors i Futurs (SFC) de Hong Kong. A més, han de complir la resta de requisits legals locals.

Tailàndia (plataformes de canvi de criptomonedes)

• Els anunciants han d'obtenir la llicència comercial de recursos digitals pertinent expedida per la Comissió de Borsa i Valors de Tailàndia (SEC). A més, han de complir la resta de requisits legals locals.

Us recordem que els anunciants han de complir la legislació local de les regions a què s'orientin els seus anuncis. Aquesta política s'aplicarà als anunciants de qualsevol país que promocionin aquest tipus de productes financers. Per obtenir més detalls, consulteu l'article Sobre la certificació per anunciar productes financers restringits.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense avís previ. S'emetrà un advertiment com a mínim 7 dies abans de la suspensió del compte.

(Publicat el maig de 2022)