Oppdatering av programmet for annonsørbekreftelse (april 2022)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

18. april 2022 oppdaterer Google programmet for annonsørbekreftelse for å gjenspeile at 37 nye regioner er lagt til i bekreftelsesprogrammet. Google kommer til å be annonsører som er registrert i landene og regionene nedenfor, om å fullføre bekreftelsen av annonsøridentitet som en del av den trinnvise innføringen av denne oppdateringen: Amerikansk Samoa, Anguilla, Bermuda, Bhutan, Christmasøya, Cookøyene, Den sentralafrikanske republikk, Djibouti, Ekvatorial-Guinea, El Salvador, Eritrea, Fransk Polynesia, Færøyene, Guam, Guinea-Bissau, Jersey, Kiribati, Kokosøyene, (Keelingøyene), Kongo-Brazzaville, Malawi, Mikronesiaføderasjonen, Nord-Marianene, Palau, Saint Kitts og Nevis, Saint Pierre og Miquelon, Salomonøyene, Samoa, St. Helena, Surinam, Svalbard og Jan Mayen, Tokelau, Tonga, Turks- og Caicosøyene, Tuvalu, Vanuatu, Vatikanstaten og Wallis og Futuna. Retningslinjene for annonsørbekreftelse inneholder eksempler på kriterier for annonsører som kan bli prioritert.

(Lagt ut i april 2022)