Update van verificatieprogramma voor adverteerders (april 2022)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Op 18 april 2022 updatet Google het verificatieprogramma voor adverteerders met de toevoeging van 37 nieuwe regio's. Google vraagt adverteerders die zijn geregistreerd in de volgende regio's om de identiteitsverificatie voor adverteerders te doorlopen als onderdeel van de gefaseerde uitrol: Amerikaans-Samoa, Anguilla, Bermuda, Bhutan, de Centraal-Afrikaanse Republiek, Christmaseiland, de Cocos-Keeling-eilanden, de Republiek Congo, de Cookeilanden, Djibouti, El Salvador, Equatoriaal-Guinea, Eritrea, de Faeröer, Frans-Polynesië, Guam, Guinee-Bissau, Jersey, Kiribati, Malawi, Micronesië, de Noordelijke Marianen, Palau, Sint-Helena, Samoa, Saint Pierre en Miquelon, de Salomonseilanden, Saint Kitts en Nevis, Spitsbergen en Jan Mayen, Suriname, Tokelau, Tonga, de Turks- en Caicoseilanden, Tuvalu, Vanuatu, Vaticaanstad, en Wallis en Futuna. Het beleid voor adverteerdersverificatie bevat voorbeeldcriteria van adverteerders die prioriteit kunnen krijgen.

(Gepost in april 2022)