Verificació d'operacions empresarials

Com a part del programa de verificació de l'anunciant de Google, és possible que us demanem que verifiqueu informació sobre les vostres operacions empresarials. Això pot incloure detalls sobre la vostra empresa, com ara:

1. El model empresarial (per exemple, distribuïdor autoritzat, afiliat o proveïdor directe de béns i serveis)
  2. La informació de registre de l'empresa.
  3. Els tipus de productes o serveis que oferiu.
  4. Les pràctiques empresarials.
  5. La relació que teniu amb les marques anunciades o amb tercers, si escau.

Cal que la persona responsable de completar la verificació sigui un administrador del compte que estigui familiaritzat amb les operacions empresarials i les pràctiques publicitàries del compte de Google Ads.

En funció de les vostres respostes, pot ser que a l'enquesta se us demani que proporcioneu documentació per facilitar el procés de verificació. La documentació s'utilitza per ajudar-nos a tenir context i corroborar la informació que ens heu facilitat a l'enquesta.

També podem requerir als anunciants que tinguin els comptes suspesos a causa d'una infracció de les nostres polítiques de Google Ads que completin aquesta verificació com a part del procés de correcció de les infraccions i d'apel·lació contra la suspensió dels comptes. Els comptes d'aquests anunciants romandran suspesos fins que no es completi correctament el programa de verificació.

Causes d'error en la verificació d'operacions empresarials

Els anunciants tindran 30 dies per completar correctament la verificació d'operacions empresarials i la resta de verificacions sol·licitades en virtut del que disposa el programa de verificació de l'anunciant (si escau). Si no completen o no compleixen els requisits de la verificació d'operacions empresarials, el compte es posarà en pausa. Tingueu present que el compte només es posarà en pausa després del 30è dia si els anunciants no han completat la verificació o no compleixen els requisits. Si es produeixen les situacions següents, el compte es posarà en pausa:

No s'ha emplenat del tot el formulari de verificació d'operacions empresarials durant el període de temps especificat.

S'ha enviat informació incompleta durant el programa de verificació.

A més, un cop revisada la informació proporcionada durant la verificació d'operacions empresarials, és possible que Google consideri que el model empresarial i les operacions o les pràctiques empresarials són poc clars. Això pot passar per moltes causes diferents, entre les quals hi ha les següents:

S'ha proporcionat informació incoherent o imprecisa durant el programa de verificació.

No s'ha justificat la relació amb les marques anunciades o amb tercers (si escau).

Falta informació o claredat sobre el proveïdor final dels productes o serveis anunciats.

La documentació presentada és irrellevant o insuficient, o bé no és vàlida.

En determinades circumstàncies, és possible que posem en pausa els comptes dels anunciants immediatament un cop iniciat el programa de verificació de l'anunciant. Això vol dir que els anuncis dels anunciants no es podran difondre fins que no puguin completar el programa correctament. Obteniu més informació sobre els motius pels quals el vostre compte es pot posar en pausa immediatament per a la verificació de l'anunciant aquí.

Nota: els anunciants han d'aclarir i justificar el proveïment de productes o serveis anunciats amb respostes clares i precises al formulari de verificació. Si heu indicat que el lloc web emplenat prèviament al formulari de verificació no està associat al vostre identificador de client, comproveu que hàgiu proporcionat un URL de lloc web alternatiu vàlid i que es mostri al compte de Google Ads. Assegureu-vos que la informació del formulari de verificació sigui coherent amb la informació que heu proporcionat al compte de Google Ads.

Podeu proporcionar la informació següent per justificar la vostra relació amb les marques o empreses anunciades: identificadors únics, llocs web de verificació, dades de contacte de persones contractades per tercers o documentació (inclòs un acord, un contracte o un document amb capçalera de l'empresa que expliqui la relació empresarial amb el tercer o amb el propietari de la marca).

Heu de completar correctament tots els requisits del programa de verificació de l'anunciant perquè es reprengui la difusió d'anuncis al vostre compte.  Els anunciants no han de crear cap altre compte durant la verificació ni després si no la superen. Si ho fan, aquest compte també es posarà en pausa.

Eina de resolució de problemes
  1. Si no podeu completar la verificació o no l'heu superat, el vostre compte de Google Ads es posarà en pausa. Tingueu present que el compte només es posarà en pausa després del 30è dia si els anunciants no han completat la verificació o no compleixen els requisits.
  2. Podeu tornar a enviar el formulari per completar la verificació correctament. Assegureu-vos que ens proporcioneu tota la informació necessària al formulari. La majoria de formularis es revisen en un termini d'entre 5 i 7 dies laborables, però és possible que alguns tardin més temps si la revisió és més complexa.
  3. Si creieu que hem comès un error, contacteu amb nosaltres per obtenir assistència.