Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (december 2021)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Den 14. december 2021 blev Google Ads-politikken vedrørende politisk indhold opdateret, så valgannoncer og annoncer for mærkesager nu er tilladt i forbindelse med valgperioder i Ontario. Følgende politik er blevet fjernet og håndhæves ikke længere:

I Ontario er følgende typer annoncer forbudt på Google-platforme a) i de 12 måneder frem til udskrivelsen af et ordinært valg og b) i en valgperiode, der er defineret i Ontario Election Finances Act:

Annoncer for et politisk parti i Ontario, lederen af et politisk parti i Ontario eller et aktuelt medlem af eller en aktuel kandidat til medlemskab af den lovgivende forsamling i provinsen Ontario.

Annoncer for en mærkesag med relation til et politisk parti i Ontario, lederen af et politisk parti i Ontario eller et aktuelt medlem af eller en aktuel kandidat til medlemskab af den lovgivende forsamling i provinsen Ontario.

Opslået i december 2021