Uppdatering av policyn för politiskt innehåll (januari 2022)

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I januari 2022 uppdaterar Google sin policy för politiskt innehåll för att förtydliga att Google inte längre godtar W9-formulär för identitetsverifiering vid verifiering för valannonser i USA.

För verifiering av arbetsgivarens identifieringsnummer (EIN) godtar Google istället följande formulär:

• Alla dokument, meddelanden eller brev som har utfärdats av IRS eller som är stämplat av IRS som anger Organisationens namn och EIN.
  • Formulär som har skickats in till IRS, till exempel 8871 eller 990, om de är tillgängliga på IRS webbplats.
  • Stiftelseurkund för företaget.
  • Organisationens mest aktuella inskickade SEC-dokument.
  • Kontoutdrag med datum inom de senaste tre månaderna.
  • Företagskreditrapport från Experian, Equifax, TransUnion eller Dun & Bradstreet.

Dessa måste innehålla Organisationens namn och EIN. Denna förändring påverkar inte annonsörer som genomför identitetsverifiering för verifiering för valannonser i USA baserat på FEC-id-nummer eller en statlig valregleringsregistrering eller motsvarande id-nummer.

Vi börjar tillämpa policyuppdateringen den 24 januari 2022.  Konton som redan har genomfört verifiering för valannonser i USA och blivit godkända behöver inte skicka in ny dokumentation.

(Upplagt den 2 december 2021)