Actualització de la política de contingut polític (gener de 2022)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El gener de 2022, Google actualitzarà la seva política de contingut polític a fi d'aclarir que ja no acceptarà formularis W9 per al procés de verificació d'identitat relacionat amb la verificació d'anuncis electorals als Estats Units.

En lloc d'això, per a la verificació del número d'identificació d'ocupador (EIN), Google acceptarà els formularis següents:

• Qualsevol document, carta o avís emès o segellat per l'Agència Tributària dels Estats Units (Internal Revenue Service, IRS) en què s'indiqui el nom i l'EIN de l'organització.
  • Formularis enviats a l'IRS, com ara el 8871 o el 990, si estan disponibles al lloc web de l'IRS.
  • Certificats de constitució de l'empresa.
  • Declaracions més recents de l'organització a la Comissió de Borsa i Valors dels Estats Units (Securities and Exchange Commission, SEC).
  • Extractes bancaris emesos en els tres darrers mesos.
  • Informes de crèdit empresarial d'Experian, Equifax, TransUnion o Dun & Bradstreet.

Tots aquests documents han d'incloure el nom i l'EIN de l'organització. Aquest canvi no afecta els anunciants que duen a terme la verificació d'identitat relacionada amb la verificació de d'anuncis als Estats Units fent servir un número d'identificació de la Comissió d'Eleccions Federals dels Estats Units (FEC), o bé utilitzant el número de registre o d'identificació de l'entitat reguladora de les eleccions estatals d'aquest país.

La política actualitzada començarà a aplicar-se el 24 de gener. Els comptes que ja hagin superat la verificació d'anuncis electorals als Estats Units no hauran d'enviar documentació nova.

(Publicat el 2 de desembre de 2021)

Tanca la cerca
Aplicacions de Google