Update van het beleid voor identiteitsverificatie voor adverteerders (januari 2022)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In januari 2022 updatet Google het beleid voor identiteitsverificatie voor adverteerders om te verduidelijken dat Google geen W9-formulieren voor identiteitsverificatie meer accepteert voor Amerikaanse verificatie.

In plaats daarvan accepteert Google voor identiteitsverificatie van organisaties de volgende formulieren:

• Een door de IRS uitgegeven of door de IRS gestempeld(e) document, mededeling of brief waarin de naam van de organisatie wordt vermeld.
  • Formulieren die zijn ingediend bij de IRS, zoals 8871 of 990, indien beschikbaar op de IRS-website.
  • Oprichtingscertificaten van het bedrijf.
  • De meest recente SEC-aangifte van de organisatie.
  • Bankafschriften van het bedrijf gedateerd binnen de afgelopen 3 maanden als die het EIN van de organisatie vermelden.
  • Bedrijfskredietrapporten van Experian, Equifax, TransUnion of Dun & Bradstreet.

Op 24 januari beginnen we met de handhaving van deze beleidsupdate. Accounts die vóór 24 januari zijn gestart met het proces voor identiteitsverificatie voor adverteerders zijn niet verplicht om nieuwe documentatie in te dienen.

(Gepost op 2 december 2021)