Actualització de la política de productes i serveis financers (gener de 2022)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El gener de 2022, Google actualitzarà la política de productes i serveis financers a fi d'aclarir-ne els requisits per a la publicitat de productes de serveis de deute orientada al Regne Unit.

A partir del 17 de gener de 2022, els anunciants que ofereixin serveis de deute orientats al Regne Unit hauran de complir una política actualitzada per poder obtenir la certificació, que treu el requisit segons el qual els proveïdors de serveis de deute han d'estar autoritzats per poder retenir els diners dels clients. Encara serà necessari que l'anunciant i el proveïdor d'aquests serveis de deute compleixin un dels requisits següents:

(1) Ser un administrador concursal (IP) amb llicència sotmès a la regulació d'un organisme professional reconegut (RPB) del Regne Unit.

(2) Estar autoritzat per l'autoritat de conducta financera (FCA) del Regne Unit a reestructurar deutes i assessorar sobre deutes.

Us recordem que els anunciants han de complir la legislació local de les regions on orientin els seus anuncis. Aquesta política s'aplicarà als anunciants de qualsevol país que promocionin aquest tipus de productes financers. Per obtenir més detalls, consulteu l'article Sobre la certificació per anunciar productes financers restringits.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense avís previ. S'emetrà un advertiment com a mínim 7 dies abans de la suspensió del compte.

Publicat el novembre de 2021