Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (februar 2022)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Opdatering: Denne politikopdatering er udskudt af tekniske årsager. Oplysninger om kommende politikændringer kan ses i ændringsloggen . Tilføjet den 8. april 2022.

Fritagelser ifm. valgannoncer bliver ophævet

I februar 2022 bliver Google Ads-politikken vedrørende politisk indhold opdateret for at afspejle det faktum, at allerede oprettede annoncer for produkter, tjenester og nyheder ikke længere er fritaget fra overholdelse af vores politikker vedrørende valgannoncer, uanset hvor i verden der annonceres. Vi begynder at håndhæve den opdaterede politik den 15. februar 2022.

Som følge af denne politikopdatering er annoncer for produkter, tjenester og nyheder ikke længere fritaget fra overholdelse af Googles politikker vedrørende valgannoncer. Annoncører, som gerne vil promovere produkter, tjenester og nyheder via annonceindhold, der er omfattet af politikken (f.eks. annoncer for en aktuel kandidat eller embedsmand), bliver underlagt kravene i den relevante politik vedrørende valgannoncer. Dette omfatter også kravet om, at man skal ansøge om verificering til valgannoncer for at få denne type annoncer kørt.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Du får en advarsel senest 7 dage før en eventuel suspendering af din konto.

Gennemgå denne politikopdatering for at finde ud af, om en eller flere af dine annoncer er omfattet af politikken, og sørg i givet fald for at fuldføre processen til verificering til valgannoncer, hvis du er kvalificeret til det, eller for at fjerne de pågældende annoncer inden den 15. februar 2022.

Nye muligheder mht. visning af valgannoncer

Samtidig med ophævelsen af fritagelserne ifm. valgannoncer indfører vi den 15. februar 2022 også flere muligheder mht. annoncevisning. Som det er nu, må der kun vises valgannoncer i det land eller den region, annonceindholdet vedrører. Det betyder eksempelvis, at valgannoncer fra EU kun må vises i EU, og at valgannoncer fra USA kun må vises i USA. Efter indførelsen af denne ændring er annoncører, som enten har fuldført processen til godkendelse til visning af valgannoncer eller processen til identitetsverificering af annoncører, kvalificerede til at vise annoncer i deres hjemland eller -region, selvom annoncerne er omfattet af en politik vedrørende valgannoncer uden for deres hjemland eller -region, men de må ikke vise valgannoncer uden for deres hjemland eller -region. Eksempelvis er en verificeret annoncør fra New Zealand kvalificeret til at køre en annonce for en kandidat eller embedsmand fra EU i New Zealand, men ikke til at køre den pågældende annonce i EU.

Denne ændring har kun betydning for annoncer, der vises i annoncørens hjemland eller -region.

Ændring vedrørende de regionale restriktioner mht.
visning af valgannoncer og annoncer om mærkesager i Canada

Den 15. februar 2022 indføres følgende ændring: Annoncer, der køres af canadiske nyhedsorganisationer for at promovere nyhedsdækningen af et valg, er fortsat fritaget fra de regionale restriktioner mht. valgannoncer og annoncer om mærkesager i Canada, men fritagelsen gælder ikke længere for nyhedsorganisationer fra andre lande eller regioner end Canada.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Du får en advarsel senest 7 dage før en eventuel suspendering af din konto.

Gennemgå denne politikopdatering for at finde ud af, om en eller flere af dine annoncer er omfattet af politikken, og sørg i givet fald for at fjerne de pågældende annoncer inden den 15. februar 2022.

(Opslået den 2. december 2021)