Update van het beleid voor identiteitsverificatie voor adverteerders (september 2021)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Op 28 september 2021 updatet Google het beleid voor identiteitsverificatie voor adverteerders in overeenstemming met de toevoeging van 8 nieuwe regio's aan het verificatieprogramma. Google vraagt adverteerders die zijn geregistreerd in Honduras, Kirgizië, de Marshalleilanden, Myanmar, Oezbekistan, Saint Lucia, Sint-Maarten en Trinidad en Tobago om de identiteitsverificatie voor adverteerders te doorlopen als onderdeel van de gefaseerde uitrol. Het beleid voor identiteitsverificatie van adverteerders bevat voorbeeldcriteria van adverteerders die prioriteit kunnen krijgen.

(Gepost in september 2021)