Oppdatering av retningslinjene for bekreftelse av annonsøridentitet (september 2021)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

25. oktober 2021 oppdaterer Google retningslinjene for bekreftelse av annonsøridentitet med et krav om at så fort annonsører fullfører bekreftelsen av annonsøridentitet, skal informasjon om Google Ads-kontoene og -annonsekampanjene deres gjøres offentlig tilgjengelig. Dette kan omfatte

• data fra endringsloggen for annonsørnavn
  • informasjon hentet fra annonser
  • informasjon om annonser eller kontoer som henholdsvis ble fjernet eller sperret på grunn av juridiske årsaker eller brudd på retningslinjene våre
  • bedriftens kontaktinformasjon
  • opplysninger om hvilke datoer og steder annonsene ble vist på

Finn ut mer om bekreftelse av annonsøridentitet

(Lagt ut i september 2021)