Oppdatering av retningslinjene for politisk innhold (august 2021)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Google skal oppdatere retningslinjene for politisk innhold for å gjenspeile at politisk annonsering i Ontario ikke tillates under regulerte valgperioder. Denne endringen trer i kraft ved utgangen av august 2021.

I Ontario kommer følgende typer annonser til å forbys på Google-plattformer i løpet av a) de tolv månedene i oppløpet mot kunngjøringen av et planlagt valg og b) i selve valgperioden, slik den defineres i lov om valgkampfinansiering i Ontario:

Ikke tillatt annonser for politiske partier i Ontario, ledere for politiske partier i Ontario eller nåværende medlemmer av eller kandidater til den lovgivende forsamlingen i provinsen Ontario

Ikke tillatt annonser for saker forbundet med politiske partier i Ontario, ledere for politiske partier i Ontario eller nåværende medlemmer av eller kandidater til den lovgivende forsamlingen i provinsen Ontario

Merk: Disse retningslinjene gjelder ikke for annonser som nyhetsorganisasjoner kjører for å fremme dekningen av et valg. Retningslinjene omfatter heller ikke annonser som kjøres av departementer, statsorganer og offentlige etater (f.eks. annonser om samfunnsdeltakelse som kjøres av Élections Canada) i provinsen Ontario.

Gjennomgå disse oppdaterte retningslinjene for å finne ut om noen av annonsene dine faller inn under retningslinjenes virkeområde. Hvis det er tilfellet, må du selv fjerne disse annonsene. Brudd på disse retningslinjene fører ikke umiddelbart til at den aktuelle kontoen sperres. Vi utsteder en advarsel minst sju dager før vi sperrer kontoer.

(Lagt ut i august 2021)