Päivitys poliittista sisältöä koskevaan käytäntöön (elokuu 2021)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google päivittää poliittista sisältöä koskevan käytäntönsä siten, että poliittinen mainonta Ontariossa kielletään säädettyjen vaalikausien aikana. Muutos tulee voimaan elokuun 2021 lopulla.

Alla mainitut mainokset ovat kiellettyjä Googlen alustoilla Ontariossa a) 12 kuukauden ajan ennen parlamenttivaalien aikataulua koskevan määräyksen antamista ja b) vaalikaudella, joka on määritelty Ontarion vaalirahoitusta koskevassa laissa.

Ei sallittu Mainokset, jotka liittyvät Ontarion poliittiseen puolueeseen tai puoluejohtajaan, nykyiseen Ontarion provinssin lainsäädäntöelimen jäseneen tai parlamenttivaaliehdokkaaseen

Ei sallittu Mainokset, jotka käsittelevät asiakysymyksiä, joihin voidaan yhdistää Ontarion poliittinen puolue tai puoluejohtaja, nykyinen Ontarion provinssin lainsäädäntöelimen jäsen tai parlamenttivaaliehdokas

Huom. Tämä käytäntö ei koske uutistoimistojen mainoksia, joissa mainostetaan vaaliuutisointia. Se ei myöskään koske Ontarion ministeriöiden, laitosten tai virastojen julkaisemia mainoksia (esim. kansalaistoimintaan liittyvät mainokset, jotka julkaisee Ontarion vaaliviranomainen Elections Ontario).

Tutustu tähän käytäntöpäivitykseen ja selvitä, onko sinulla käytännön piiriin kuuluvia mainoksia. Tällaiset mainokset tulee poistaa. Tämän käytännön rikkominen ei johda tilin välittömään jäädyttämiseen. Varoitus annetaan vähintään seitsemän päivää ennen tilin jäädyttämistä.

(Julkaistu elokuussa 2021)