Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (august 2021)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Google opdaterer politikken vedrørende politisk indhold med det formål at forbyde politisk annoncering i Ontario i Canada i valgperioder, der er underlagt kontrol. Denne ændring træder i kraft i slutningen af august 2021.

I Ontario forbydes følgende typer annoncer på Google-platforme a) i de 12 måneder frem til udskrivelsen af et ordinært valg og b) i en valgperiode, der er defineret i Ontario Election Finances Act:

Ikke tilladt Annoncer for et politisk parti i Ontario, lederen af et politisk parti i Ontario eller et aktuelt medlem af eller en aktuel kandidat til medlemskab af den lovgivende forsamling i provinsen Ontario.

Ikke tilladt Annoncer for en mærkesag med relation til et politisk parti i Ontario, lederen af et politisk parti i Ontario eller et aktuelt medlem af eller en aktuel kandidat til medlemskab af den lovgivende forsamling i provinsen Ontario.

Bemærk! Denne politik gælder ikke for annoncer, der køres af nyhedsorganisationer for at promovere nyhedsdækningen af et valg. Den gælder heller ikke for annoncer, der køres af offentlige myndigheder, ministerier eller departementer i Ontario (f.eks. annoncer fra Elections Ontario med opfordring til at stemme ved et valg).

Gennemgå denne politikopdatering for at finde ud af, om en eller flere af dine annoncer er omfattet af politikken. Hvis det er tilfældet, skal du fjerne de pågældende annoncer. Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering. Senest syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel.

Opslået i august 2021