Om midlertidig sperring av kontoer

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

For å sikre at annonsører ikke gjentatte ganger bryter retningslinjene og vilkårene for Google Ads, kan vi gi annonsørene advarsler og sperre kontoene deres midlertidig ved overtredelser som ikke regnes som grove. Mens kontoene er sperret midlertidig, vises det ikke annonser derfra, og annonsørene får tid til å rette opp i forholdene som utgjør brudd på retningslinjene.

Når en konto sperres midlertidig, mottar annonsøren en e-post samt et varsel i kontoen. Vær oppmerksom på dette:

• Det kan ikke vises annonser i kontoer som er midlertidig sperret. Annonsørene har imidlertid fortsatt tilgang til kontoene og eventuelle tilhørende rapporter.
  • Den midlertidige sperringen av kontoer oppheves når annonsøren gjør ett av følgende:
    • Annonsøren bekrefter at vedkommende har tatt advarselen til etterretning. Når annonsøren har gjort dette og rettet opp i forholdene som utgjør brudd på retningslinjene, oppheves den midlertidige sperringen av kontoen tre dager etter at den første advarselen ble gitt, eller sju dager etter den andre advarselen.
    • Annonsøren anker advarselen, og anken tas til følge. I så fall oppheves den midlertidige sperringen av kontoen umiddelbart.
  • Når annonsøren har fått en advarsel, forblir kontoen midlertidig sperret inntil annonsøren har rettet opp i overtredelsene og sendt inn et bekreftelsesskjema, eller inntil annonsøren har anket avgjørelsen og vunnet frem.
  • Du skal ikke opprette nye kontoer mens kontoen din er midlertidig sperret. Hvis du forsøker å omgå systemene eller prosessene, risikerer du at kontoen sperres permanent.