Tilin väliaikainen mainontaesto

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Jotta voimme varmistaa, etteivät mainostajat riko toistuvasti Google Adsin käytäntöjä ja käyttöehtoja, voimme antaa varoituksia ja asettaa tileille väliaikaisia mainontaestoja seurauksena tiettyjen käytäntöjen rikkomisesta, ellei rikkomusta katsota törkeäksi. Kun tilille asetetaan väliaikainen mainontaesto, mainokset eivät voi näkyä ja mainostajilla on aikaa korjata rikkomukset.

Mainostajat, joiden tilille asetetaan väliaikainen mainontaesto, saavat asiasta ilmoituksen sähköpostitse ja tilinsä kautta. Muista seuraavat asiat:

• Jos tilillä on väliaikainen mainontaesto, sitä ei voi käyttää mainostamiseen. Mainostajat voivat kuitenkin kirjautua tileilleen ja katsoa niihin liittyviä raportteja.
  • Väliaikainen mainontaesto poistuu tililtä, kun mainostaja tekee jommankumman seuraavista:
    • Mainostaja kuittaa varoituksen. Kun käytäntörikkomus korjattu ja varoitus on kuitattu, väliaikainen mainontaesto poistuu tililtä kolmen päivän kuluttua ensimmäisen varoituksen antamisesta tai seitsemän päivän kuluttua toisesta varoituksesta.
    • Mainostaja tekee asiasta valituksen, joka hyväksytään. Tämän jälkeen väliaikainen mainontaesto poistuu tililtä välittömästi.
  • Kun tilille annetaan varoitus, väliaikainen mainontaesto pysyy tilillä, kunnes mainostaja korjaa rikkomukset ja kuittaa varoituksen tai tekee varoituksesta valituksen, joka hyväksytään.
  • Ethän luo uusia tilejä, kun tililläsi on voimassa väliaikainen mainontaesto. Järjestelmiemme tai prosessiemme kiertäminen voi johtaa tilin jäädyttämiseen.