Om midlertidig suspendering af konti

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

For at sikre, at annoncører ikke overtræder Google Ads-politikkerne og/eller vilkårene og betingelserne for Google Ads gentagne gange, tildeler vi muligvis strafklip med deraf følgende midlertidig suspending af deres konto i tilfælde af bestemte overtrædelser af vores politikker, der ikke betragtes som grove overtrædelser. Midlertidig suspendering af en konto medfører, at annoncevisningen ophører, indtil annoncøren har løst de problemer, der har ført til overtrædelse.

Annoncører, hvis konto bliver suspenderet midlertidigt, underrettes om det via mail og en notifikation på kontoen. Vær opmærksom på følgende:

• Der kan ikke køres annoncer på konti, der er blevet suspenderet midlertidigt. Annoncørerne har dog stadig adgang til deres konto og eventuelle tilknyttede rapporter.
  • Den midlertidige suspendering af kontoen ophæves ved en af følgende handlinger fra annoncørens side:
    • Accept af strafklippet. Når et strafklip er accepteret og problemet med politikovertrædelsen er løst, ophæves den midlertidige suspendering af kontoen. Dette sker enten tre dage efter tildeling af første strafklip eller syv dage efter tildeling af andet strafklip.
    • Appel vedrørende strafklippet og efterfølgende medhold, hvilket medfører omgående ophævelse af den midlertidige suspendering af kontoen.
  • Når en konto tildeles et strafklip, opretholdes den midlertidige suspendering, indtil annoncøren enten accepterer strafklippet og løser de problemer, der har ført til overtrædelse, eller får medhold i sin appel vedrørende strafklippet.
  • Der må ikke oprettes nye konti, mens en konto er suspenderet midlertidigt. Omgåelse af vores systemer eller processer kan medføre kontosuspendering.