Actualització de la política de verificació d'identitat de l'anunciant (juny de 2021)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El 17 de juny de 2021, Google actualitzarà la política de verificació d'identitat de l'anunciant per reflectir que s'han afegit onze regions noves al programa de verificació. Google començarà a sol·licitar als anunciants registrats en un dels països següents que completin la verificació d'identitat de l'anunciant com a part del llançament per fases: Aràbia Saudita, Bangladesh, Bielorússia, Egipte, Equador, Guatemala, Kazakhstan, Kènia, Panamà, Perú i Uruguai. La política de verificació d'identitat de l'anunciant inclou criteris d'exemple d'anunciants que es poden prioritzar.

(Publicat el juny de 2021)