Actualització de la política de productes i serveis financers (juny de 2021)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

L'agost de 2021, Google actualitzarà la política de productes i serveis financers a fi d'aclarir-ne l'abast i els requisits per permetre la publicitat d'empreses i serveis relacionats amb les criptomonedes.

A partir del 3 d'agost, els anunciants que promoguin carteres i plataformes de canvi de criptomonedes als Estats Units podran anunciar aquests productes i serveis si compleixen els requisits següents i tenen la certificació de Google. Per obtenir-la, els anunciants:

• Han d'estar degudament registrats
    • (a) A la xarxa de control de delictes financers dels Estats Units (FinCEN) com a empresa de serveis monetaris i en almenys un estat com a transmissor de diners.
    • (b) En una entitat bancària amb autorització federal o estatal.
  • Han de complir els requisits legals pertinents, inclòs qualsevol requisit legal local, ja sigui en l'àmbit estatal o federal.
  • Han de garantir que els seus anuncis i les seves pàgines de destinació compleixin totes les polítiques de Google Ads.

Totes les certificacions de plataformes de canvi de criptomonedes anteriors es revocaran el 3 d'agost de 2021. Els anunciants han de sol·licitar una nova certificació de carteres i de plataformes de canvi de criptomonedes a Google quan es publiqui el formulari de sol·licitud el 8 de juliol de 2021.

No es permet:

Anuncis d'ofertes monetàries inicials o de protocols de negociació DeFi, o bé anuncis que promocionen la compra, la venda o l'intercanvi de criptomonedes o de productes relacionats.

• Exemples (llista no exhaustiva): prevendes o ofertes públiques d'ICO, préstecs de criptomonedes, ofertes inicials de DEX, grups de liquiditat de criptovalors, avals de criptomoneda de famosos, carteres que no estan allotjades i aplicacions descentralitzades no regulades.

Destinacions d'anuncis en què s'agreguen o es comparen entitats emissores de criptomonedes o de productes relacionats.

• Exemples (llista no exhaustiva): senyals d'operacions amb criptomonedes, consells sobre inversions en criptomonedes i agregadors o llocs web afiliats que tenen contingut relacionat amb aquests temes o ressenyes de brokers.

Us recordem que els anunciants han de complir la legislació local de les regions on orientin els seus anuncis. Aquesta política s'aplicarà als anunciants de qualsevol país que promocionin aquest tipus de productes financers. Per obtenir més detalls, consulteu l'article Sobre la certificació per anunciar productes financers restringits.

(Publicat el juny de 2021)