Päivitys poliittista sisältöä koskevaan käytäntöön (kesäkuu 2021)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google päivittää kesäkuussa 2021 poliittista sisältöä koskevan käytäntönsä Yhdysvaltojen osavaltio- ja paikallisvaaleihin liittyvien vaalimainosten osalta.

New Jerseyn ja Nevadan osavaltiovaalien äänestyksiin ja ehdokkaisiin liittyvät mainokset ovat sallittuja.

New Jerseyn ja Nevadan paikallisvaalien äänestyksiin ja ehdokkaisiin liittyvät mainokset ovat jatkossakin kiellettyjä.

New Jerseyn ja/tai Nevadan osavaltiovaaleihin liittyvää vaalimainontaa harjoittavien mainostajien on käytävä läpi Googlen todennusprosessi. Lue lisää todennuksen hakemisesta.

Lisäksi ehdot täyttävien New Jerseyssä mainontaa harjoittavien mainostajien on ennen mainonnan aloittamista lähetettävä kopio tarvittavasta rekisteröintitodistuksesta, joka toimitetaan Election Law Enforcement Commissionille.

Lähetä tämä lomake täyttääksesi edellä mainitut vaatimukset.

Katso lisätietoja tästä artikkelista.

Julkaistu toukokuussa 2021