Actualització de la política de contingut polític (juny de 2021)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El juny de 2021, Google actualitzarà la política de contingut polític corresponent als anuncis d'eleccions estatals i locals als Estats Units.

Es permetran els anuncis relacionats amb propostes sotmeses a votació i candidats en el marc de les eleccions estatals a Nova Jersey i Nevada.

Seguiran estant prohibits els anuncis relacionats amb propostes sotmeses a votació i candidats en el marc de les eleccions locals a Nova Jersey i Nevada.

Els anunciants que vulguin publicar anuncis d'eleccions estatals a Nova Jersey o Nevada han d'haver obtingut la verificació de Google. Obteniu informació sobre com podeu sol·licitar la verificació.

A més, els anunciants de Nova Jersey enumerats han d'enviar una còpia de la declaració de registre que cal presentar a la comissió d'aplicació de la llei electoral de Nova Jersey (Election Law Enforcement Commission) abans de publicar cap anunci.

Per complir els requisits anteriors, empleneu aquest formulari.

Per obtenir més informació, consulteu aquest article.

Publicat el maig de 2021.