Uppdatering av policyn för politiskt innehåll (maj 2021)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I början av juni 2021 uppdaterar Google policyn för politiskt innehåll för Singapore. Detta inbegriper följande ändringar:

Samhällsinformation från ministerier och statliga myndigheter och organ som syftar till att tillkännage och sprida information om nationella riktlinjer, projekt och/eller institutioner är inte förbjudna enligt denna policy. Inte heller information om nationella politiska tillkännagivanden i samband med exempelvis National Day Rally eller budgetpresentationen är förbjuden enligt denna policy.

Alla annonsörer som agerar för ministeriers, statliga myndigheters eller statliga organs räkning för att sprida sådan samhällsinformation måste verifieras av Google.

Verifiering för att visa sådana typer av annonser i Singapore blir tillgänglig från början av juni 2021.

(upplagt i maj 2021)