Oppdatering av retningslinjene for politisk innhold (mai 2021)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Tidlig i juli 2021 skal Google oppdatere retningslinjene for politisk innhold i Singapore. Endringene kan du se nedenfor.

Offentlige tjenestemeldinger fra departementer, statsorganer og offentlige etater der hensikten er å publisere eller formidle informasjon knyttet til nasjonal politikk, nasjonale prosjekter og/eller nasjonale institusjoner, forbys ikke i henhold til disse retningslinjene. I dette henseendet forbys heller ikke informasjon om nasjonale politiske kunngjøringer på arrangementer som avholdes i forbindelse med presentasjonen av det årlige statsbudsjettet eller den årlige TV-sendte talen statsministeren holder for landets befolkning, i henhold til disse retningslinjene.

Alle annonsører som opptrer på vegne av departementer, statsorganer eller offentlige etater i forbindelse med formidling av slike offentlige tjenestemeldinger, må bekreftes av Google.

Bekreftelsen som kreves for å kunne kjøre slike typer annonser i Singapore, blir tilgjengelig tidlig i juni 2021.

(Lagt ut i mai 2021)