Uppdatering av policyn för politiskt innehåll (juni 2021)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Från och med den 1 juni 2021 får annonsörer inte visa annonser som innehåller information relaterad till en debatt av allmänt intresse i Frankrike och Frankrikes utomeuropeiska områden. Denna regel gäller under en period från tre månader före första dagen i månaden för ett parlamentsval till efter att valet har hållits. Aviseringar skickas till berörda annonsörer. Sidan med policyn för politiskt innehåll uppdateras den 1 juni 2021.