Oppdatering av retningslinjene for politisk innhold (juni 2021)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Fra og med 1. juni 2021 kan annonsører ikke kjøre annonser i Frankrike og fransk-administrerte områder med informativt innhold relatert til en debatt av generell interesse i tidsperioden fra tre måneder før den første dagen i måneden da det avholdes parlamentsvalg, til valget avsluttes. Vi sender varsler til annonsørene som er berørt. Siden med retningslinjene for politisk innhold oppdateres 1. juni 2021.