Actualització de la política de contingut polític (juny de 2021)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

A partir de l'1 de juny de 2021, els anunciants no podran publicar a França ni als territoris amb administració francesa anuncis que incloguin contingut informatiu relacionat amb un debat d'interès general durant el període de temps que comença tres mesos abans del primer dia del mes en què s'han de celebrar unes eleccions generals i finalitza quan hagin acabat aquestes eleccions. S'enviaran notificacions als anunciants afectats. La pàgina de la política de contingut polític s'actualitzarà l'1 de juny de 2021.