Opdatering af politikken vedrørende identitetsbekræftelse for annoncører (april 2021)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Den 19. april 2021 opdaterer Google politikken vedrørende identitetsbekræftelse for annoncører, så den afspejler det faktum, at der er blevet føjet yderligere ni regioner til vores bekræftelsesprogram. Som et led i den gradvise udrulning begynder Google nu at bede annoncører, der er registreret i Cambodja, Indonesien, Marokko, Nepal, Nigeria, Pakistan, Tanzania, Tyrkiet og Vietnam, om at fuldføre identitetsbekræftelse for annoncører. Politikken vedrørende identitetsbekræftelse for annoncører indeholder eksempler på kriterier for de annoncører, der kan blive prioriteret.

(Opslået i april 2021)