Krav mht. aktiver til undersidelinks

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Med aktiver til undersidelinks vises der yderligere links sammen med din annonce. Aktiver til undersidelinks er underlagt de almindelige Google Ads-politikker og nedenstående krav.

Gentagelse af linktekst

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Brug af samme linktekst til mere end ét undersidelink

Bemærk! Det er ikke tilladt at genbruge linktekst, selvom hvert undersidelink peger på en unik destination.

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Webadressedubletter

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Flere undersidelinks i samme kampagne eller annoncegruppe, som peger på samme landingsside eller samme indhold

Rødt kryds Undersidelinks, der peger på samme landingsside eller samme indhold

Eksempler: Links til forskellige faner på samme webside og links til forskellige ankre eller fragment-id'er på samme webside

Bemærk! En webside anses kun for at være en unik destination, hvis mindst cirka 80 % af indholdet på siden er unikt.

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Tredjepartswebadresser

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Webadresser for undersidelinks, der ikke matcher domænet for annoncens endelige webadresse

Bemærk! Links skal normalt pege på det samme domæne som annoncens webadresse, men under visse omstændigheder tillader vi, at links peger på tredjepartswebsites. Dette kan eksempelvis være links til udvalgte onlineforhandlere (Amazon eller Best Buy), en Facebook-side, en Twitter-konto, en YouTube-video, en LinkedIn-profil eller en Instagram-konto. I så fald skal linkteksten beskrive det indhold, der findes på linkdestinationen. Hele domænenavnet skal også være med i teksten.

Eksempelvis skal et klik på linket "Se vores video på YouTube.com" føre brugeren videre til din video på YouTube.

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Tegnsætning og symboler i aktiver til undersidelinks

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Tegnsætning og symboler i linkteksten eller beskrivelsen, der udelukkende har til formål at skabe opmærksomhed om annoncen

Eksempler: Udråbstegn, tegnsætning i starten af teksten eller tilføjelse af symbolet ►

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Relaterede politikker og almindelige årsager til afvisning

Google Ads-politikkerne nedenfor er særligt relevante i forhold til dette annonceformat og fører ofte til afvisninger. Få oplysninger om, hvad der sker, hvis du overtræder vores politikker.

Uigennemskuelig relevans

Alle oplysninger skal være relevante i forhold til det, du annoncerer for. Eksempelvis skal alle indsendte annoncefelter repræsentere den samme annoncør og være relevante i forhold til det promoverede produkt. Se politikken vedrørende uigennemskuelig relevans for at få flere oplysninger.
Når det gælder aktiver til undersidelinks, betyder dette, at det skal fremgå klart og tydeligt af linkteksten, hvilken type produkt, tjeneste eller andet indhold der findes på linkets destination.

Varemærker

Google fjerner muligvis annoncer eller aktiver som følge af klager fra varemærkeindehavere. Annoncørerne er ansvarlige for korrekt brug af varemærker i deres annoncetekst, aktiver og virksomhedsoplysninger. Se politikken vedrørende varemærker for at få flere oplysninger.