Actualització de la política d'ús abusiu de la xarxa publicitària (maig de 2021)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El maig de 2021, reestructurarem la nostra política d'ús abusiu de la xarxa publicitària per millorar-ne la llegibilitat i la comprensió. Algunes de les accions relacionades amb les polítiques i els missatges corresponents que s'enviïn als anunciants de Google inclouran el nom actualitzat de les polítiques. Aquests canvis afectaran les restriccions i les prohibicions actuals que estableixen les polítiques.

Què canvia:

• Les directrius sobre polítiques relacionades amb la manipulació de text que s'apliquen actualment en virtut de la política d'elusió dels sistemes es transferiran a una política nova i independent anomenada "Contingut d'anunci evasiu", dins la categoria de la política d'ús abusiu de la xarxa publicitària.
  • En virtut d'aquest tema de la política de contingut d'anunci evasiu, ampliarem les prohibicions sobre manipulacions al text de l'anunci de termes de marca comercial a dominis, subdominis i logotips; així mateix, prohibirem l'ús als anuncis de caràcters Unicode invisibles que no afegeixen cap valor al contingut de l'anunci per als usuaris i no permetrem la manipulació d'imatges o de vídeos per amagar contingut que infringeix les polítiques.

Començarem a aplicar la política actualitzada el 4 de març de 2021.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment com a mínim 7 dies abans de la suspensió del compte. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos.

(Publicat el març de 2021)