Oppdatering av retningslinjene for identitetsbekreftelse for annonsører (januar 2021)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I januar 2021 ble Googles retningslinjer for identitetsbekreftelse for annonsører oppdatert med mer informasjon om hvordan annonsørinformasjon blir brukt. Dette omfatter det nedenstående:

1. informasjonen annonsører sender inn i løpet av bekreftelsesprosessen, som blir brukt til å
  • bekrefte annonsørens identitet
  • vise en bekjentgjørelse, som blant annet inneholder annonsørens navn eller navnet på bedriften vedkommende representerer, samt landet annonsøren er hjemmehørende i, i alle annonsene vedkommende kjører
  1. Etter som Google stadig styrker tiltakene for større åpenhet, kan vi offentliggjøre informasjon om annonsørens Google Ads-kontoer og -annonsekampanjer, deriblant følgende:
  • data fra endringsloggen for annonsørnavn
  • informasjon hentet fra annonser
  • opplysninger om hvilke datoer og steder annonsene ble vist på
  • informasjon om annonser eller kontoer som henholdsvis ble fjernet eller suspendert på grunn av juridiske årsaker eller brudd på retningslinjene våre
  • bedriftens kontaktinformasjon

Personlig kontaktinformasjon, telefonnumre og e-postadresser blir ikke publisert.

(Lagt ut i januar 2021)