Opdatering af politikken vedrørende identitetsbekræftelse for annoncører (januar 2021)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I januar 2021 opdaterede Google politikken vedrørende identitetsbekræftelse for annoncører med yderligere oplysninger om brug af annoncørers oplysninger. Opdateringen omfatter følgende:

1. De oplysninger, som annoncørerne angiver i forbindelse med bekræftelsesprocessen. Disse oplysninger bruges til følgende:
  • Bekræftelse af annoncørens identitet
  • Visning af en erklæring med annoncørens navn eller navnet på den virksomhed, vedkommende repræsenterer, og virksomhedens geografiske placering (der linkes til denne erklæring fra alle de annoncer, vedkommende kører)
  1. I takt med at Google øger indsatsen for at sikre gennemsigtighed, gør vi muligvis oplysninger om en annoncørs Google Ads-konto og annoncekampagner offentligt tilgængelige, heriblandt følgende:
  • Ændringshistorik for annoncørnavn
  • Annoncematerialer
  • Datoer og steder for visning af annoncer
  • Annoncer, der er blevet fjernet, eller konti, der er blevet suspenderet på grund af juridiske årsager eller overtrædelse af vores politikker
  • Virksomhedens kontaktoplysninger

Private kontaktoplysninger, telefonnumre og mailadresser offentliggøres ikke.

(Opslået i januar 2021)