Actualització de la política de verificació d'identitat de l'anunciant (gener de 2021)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El gener de 2021, Google va actualitzar la seva política de verificació d'identitat de l'anunciant amb informació addicional relativa a l'ús de la informació dels anunciants. Això inclou el següent:

1. La informació que els anunciants proporcionen durant el procés de verificació, que es farà servir per:
  • Verificar la identitat de l'anunciant.
  • Mostrar una comunicació que inclogui la ubicació i el nom de l'anunciant (o el de l'empresa que representa) i que estigui enllaçada des de qualsevol anunci que publiqui.
  1. A mesura que Google amplia els seus esforços per ser transparent, és possible que fem pública informació sobre el compte i les campanyes d'anuncis de Google Ads d'un anunciant, com ara:
  • L'historial de canvis de nom de l'anunciant
  • Les creativitats d'anuncis
  • Les dates i ubicacions de la difusió dels anuncis
  • Els anuncis trets o comptes suspesos per motius legals o relacionats amb les polítiques
  • La informació de contacte de l'empresa

No es publicaran la informació de contacte personal, els números de telèfon ni les adreces electròniques.

(Publicat el gener de 2021)