Opdatering af politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester (januar 2021)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Google har opdateret politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester for at sikre overensstemmelse med aftalen mellem EØS (Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde) og Storbritannien. Fra og med den 1. januar 2021 må annoncører, som kun er certificerede til at promovere komplekse spekulative finansielle produkter, der er målrettet mod EØS, ikke vise annoncer i Storbritannien.

For fortsat at kunne promovere komplekse spekulative finansielle produkter i Storbritannien efter den 1. januar 2021 skal annoncører ansøge om en ny britisk certificering til promovering af komplekse spekulative finansielle produkter, forudsat at de har fået tilladelse til finansielle promoveringer fra FCA (Financial Conduct Authority) i Storbritannien. Annoncører, som har base i Storbritannien og fortsat ønsker at annoncere i EØS, skal også indsende en ny ansøgning om EU-certificering.

Annoncører, der tilbyder komplekse spekulative finansielle produkter, skal certificeres af Google, før de kan annoncere via Google Ads. For at kunne blive certificeret af Google skal annoncører:

• Have licens fra den relevante myndighed med ansvar for finansielle tjenester i det land eller de lande, der målrettes mod
  • Sørge for, at deres annoncer og landingssider overholder alle Google Ads-politikker
  • Overholde de relevante juridiske krav, heriblandt dem, der er relateret til komplekse spekulative finansielle produkter.

Annoncører kan anmode om at blive certificeret af Google fra og med den 1. januar 2021, hvor ansøgningsformularen offentliggøres. Vi tilbyder annoncører en udvidet periode på 60 dage til at opdatere deres certificering, og vi begynder at håndhæve den nye politik den 2. marts 2021.

Husk! Vi forventer, at alle annoncører overholder de lokale love i alle de områder, deres annoncer er målrettet mod. Denne politik, som indføres globalt, gælder for alle konti, der bruges til annoncering for disse finansielle produkter. Se Om certificering til at annoncere for finansielle produkter, der er underlagt begrænsninger, for at få flere oplysninger.

(Opslået i januar 2021)