Actualització de la política de contingut per a adults (març de 2021)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El març de 2021, la política de contingut per a adults de Google Ads s'actualitzarà per restringir reproduccions en directe, xats en directe, jocs de rol i cites generals amb elements i temes sexualment suggeridors. Aquestes categories de contingut seguiran estant permeses, però es difondran amb restriccions. És possible que els anunciants que promocionin aquest tipus de contingut notin els efectes a les seves campanyes.

A més, farem alguns canvis editorials en la política per millorar-ne la claredat i la comprensió. Aquests canvis no afectaran negativament les campanyes dels anunciants i inclouran el següent:

• Canvi del títol de la política a "Contingut sexual". Totes les referències a la política "Contingut per a adults" dins les polítiques de Google Ads s'actualitzaran a "Contingut sexual".
  • Desglossament de les categories actuals "Adults" i "No apte per a menors" en categories de contingut més específiques.
  • Actualització de títols, descripcions i exemples d'aquestes categories més específiques.

El 29 de març de 2021 començarem a aplicar la política actualitzada, que entrarà en vigor plenament en un termini d'unes quatre setmanes.

La política de contingut sexual actualitzada diu el següent:

Contingut sexual

Categories molt restringides

Els anuncis que inclouen o promocionen els tipus següents de contingut sexual estan molt restringits. Només es difondran en funció d'aquestes condicions:

• Edat de l'usuari, legislació local de la ubicació on es difon l'anunci i configuració de SafeSearch de l'usuari.
  • Consultes de cerca de contingut sexual de l'usuari.

Nuesa

Restringida Persones o representacions de persones que mostrin parts íntimes del cos, incloent-hi les representacions que estiguin desenfocades o censurades.

Exemples: genitals, pits femenins o natges a la vista.

Cites per a trobades sexuals

Restringida Cites amb la motivació explícita de tenir un encontre sexual.

Exemples: llocs web d'intercanvi de parelles, cites per tenir sexe o aventures amoroses.

Categories amb restriccions moderades

Els anuncis que inclouen o promocionen els tipus següents de categories de contingut sexual estan sotmesos a restriccions moderades. Només es difondran en funció d'aquestes condicions:

• Edat de l'usuari, legislació local de la ubicació on es difon l'anunci i configuració de SafeSearch de l'usuari.

Nuesa parcial

Restringida Persones o representacions de persones que mostrin parcialment parts íntimes del cos.

Exemples: corba baixa o externa dels pits femenins a la vista, o gran part de les natges a la vista.

Cites amb una temàtica sexualitzada

Restringida Cites motivades de manera explícita en termes de temes sexuals.

Exemples: afers extramatrimonials o cites de fetitxisme sexual.

Productes sexuals

Restringida Venda de productes pensats per millorar l'activitat sexual.

Exemples: joguines sexuals, lubricants, afrodisíacs, potenciadors sexuals o llenceria fetitxista.

Entreteniment sexual

Restringida Entreteniment sexualment suggeridor, tant en línia com fora de línia.

Exemples: clubs de striptease, festivals de cinema per a adults i reproduccions en directe, xats en directe o jocs de rol sexualment suggeridors.

Procediments estètics per a adults

Restringida Serveis d'estètica i cirurgia plàstica centrats en parts íntimes del cos.

Exemples: augment de pits femenins, allargament de penis, rejoveniment vaginal per làser, implants de natges o cura del pèl púbic.

Elements i temes sexualment suggeridors

Restringida Text, imatges, àudio o vídeo que es puguin interpretar com una insinuació o una evocació sexuals. Contingut que inclou postures i posats sexualment suggeridors.

Exemples: llenguatge lasciu o sexual, imatges amb cames obertes, tocament de parts íntimes cobertes, representació de postures o moviments sexuals, o cites per al públic general que inclouen imatges sexualment més suggeridores.

Les reproduccions en directe, els xats en directe i els jocs de rol sexualment suggeridors es restringiran sota la capçalera "Entreteniment sexual". Les cites generals amb elements i temes sexualment suggeridors es restringiran sota la capçalera "Elements i temes sexualment suggeridors". Quan els canvis d'aquesta política comencin a aplicar-se el 29 de març, els anunciants que promocionin aquestes categories de contingut als anuncis i a les destinacions notaran els efectes següents:

• Cada anunci nou que entri dins l'àmbit d'aplicació de la política es marcarà com a "Aprovat (amb limitacions)" i es difondrà com a contingut "Amb restriccions moderades". Fins ara, aquest contingut s'identificava com a "No apte per a menors".
  • Com que aquestes categories de contingut són restringides, no es difondran en certs països ni en determinades plataformes, xarxes ni formats publicitaris. Es tracta d'estàndards existents i, per tant, no canvien el 29 de març.
  • Es contempla un període de temps per implementar la política, i és possible que no tots els anuncis que entrin dins el seu àmbit d'aplicació s'etiquetin immediatament un cop entri en vigor.

Reviseu aquesta actualització de la política per determinar si algun dels vostres anuncis entra dins el seu àmbit d'aplicació i tingueu present que els anuncis que ho facin es començaran a restringir el 29 de març de 2021. Per evitar que els vostres anuncis i destinacions se sotmetin a una restricció moderada quan el canvi entri en vigor, us suggerim que tragueu el contingut sexual de les promocions de reproduccions en directe, xats en directe, jocs de rol i cites per al públic general.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment com a mínim 7 dies abans de la suspensió del compte.

Publicat el 28 de gener de 2021.