Uppdatering av policyn för verifiering av annonsörsidentitet (januari 2021)

Den 18 januari 2021 uppdaterar Google policyn för verifiering av annonsörsidentitet så att den återspeglar de elva nya länderna i verifieringsprogrammet. Som ett led i vår lansering i etapper kommer vi att begära att annonsörer som är registrerade i följande länder slutför verifiering av annonsörsidentitet: Australien, Cypern, Estland, Frankrike, Förenade kungariket, Irland, Kroatien, Nya Zeeland, Polen, Sydafrika och Österrike. Policyn för verifiering av annonsörsidentitet innehåller exempelkriterier för annonsörer som kan komma att prioriteras.

(Upplagt i januari 2021)