Opdatering af politikken vedrørende identitetsbekræftelse for annoncører (januar 2021)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Den 18. januar 2021 opdaterer Google politikken vedrørende identitetsbekræftelse for annoncører, så den afspejler det faktum, at der er blevet føjet 11 nye lande til vores bekræftelsesprogram. Som et led i den gradvise udrulning begynder Google nu at bede annoncører, der er registreret i Australien, Cypern, Estland, Frankrig, Irland, Kroatien, New Zealand, Polen, Storbritannien, Sydafrika og Østrig, om at fuldføre identitetsbekræftelse for annoncører. Politikken vedrørende identitetsbekræftelse for annoncører indeholder eksempler på kriterierne for, hvilke annoncører der muligvis prioriteres.

Opslået i januar 2021