Opdatering af politikken vedrørende identitetsbekræftelse for annoncører (januar 2021)

Den 18. januar 2021 opdaterer Google politikken vedrørende identitetsbekræftelse for annoncører, så den afspejler det faktum, at der er blevet føjet 11 nye lande til vores bekræftelsesprogram. Som et led i den gradvise udrulning begynder Google nu at bede annoncører, der er registreret i Australien, Cypern, Estland, Frankrig, Irland, Kroatien, New Zealand, Polen, Storbritannien, Sydafrika og Østrig, om at fuldføre identitetsbekræftelse for annoncører. Politikken vedrørende identitetsbekræftelse for annoncører indeholder eksempler på kriterierne for, hvilke annoncører der muligvis prioriteres.

Opslået i januar 2021