Actualització de la política de verificació d'identitat de l'anunciant (gener de 2021)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El 18 de gener de 2021, Google actualitzarà la política de verificació d'identitat de l'anunciant per reflectir que s'han afegit onze països nous al programa de verificació. Google començarà a demanar als anunciants registrats a Austràlia, a Àustria, a Croàcia, a Estònia, a França, a Irlanda, a Nova Zelanda, a Polònia, a Sud-àfrica, al Regne Unit i a Xipre que completin la verificació d'identitat de l'anunciant com a part del llançament per fases. A la política de verificació d'identitat de l'anunciant s'indiquen criteris d'exemple d'anunciants que es poden prioritzar.

(Publicat el gener de 2021)